20.09.2017 | Bogomtaler

To Nye Monografier af Eve-Marie Becker

Eve-Marie Becker har i 2017 udgivet to monografier om henholdsvis Markusevangeliet ved Mohr Siebeck og den kristne histories oprindelse ved Yale University Press.

04.07.2017 | Navne

Eve-Marie Becker appointed fellow at The Israel Institute for Advanced Studies

From September until January 2017 Professor Eve-Marie Becker has received a fellowship at The Israel Institute for Advanced Studies. During this period, she will be part of an interdisciplinary research group working on “The Subject of Antiquity: Contours and Expressions of the Self in Ancient Mediterranean Cultures”.

25.11.2016 | Navne

Visiting Associate Professor in New Testament Studies

For the year 2017 Brent Nongbri is Visiting Associate Professor at the Department of Theology.

21.06.2016 | Navne

Ny lektor i Ny Testamente

René Falkenberg er blevet ansat som lektor i Ny Testamente på Institut for Kultur og Samfund.

04.05.2016 | Navne

Eve-Marie Becker has accepted guest professorship at Emory University

Eve-Marie Becker has received and accepted an invitation for a distinguished guest professorship in New Testament studies at Emory University in Atlanta, USA.

06.02.2016 | Navne

New PhD fellow

Sigurvin Lárus Jónsson is a new PhD fellow at the Department of Theology. His PhD project entitled “James in Light of Mimesis and Intertextuality” will explore the connection between the Letter of James and the “Sermon on the Mount” in Matthew’s gospel.

01.01.2016 | Bogomtaler

Begrebet ydmyghed hos Paulus

Hvad betyder ydmyghed? I denne monografi undersøger Eve-Marie Becker begrebets betydning og oprindelse hos Paulus i Filipperbrevet. I sit sidste brev udvikler Paulus en rækket etiske overvejelser vedrørende menighedens enhed. Her bliver ydmyghed et princip til opbyggelse og styrkelse af fælleskabet.

31.12.2015 | Bogomtaler

Paulusevangeliet. Nye perspektiver på Romerbrevet.

I denne bog introduceres Romerbrevet sammen med den nyeste Paulusforskning.

20.09.2015 | Navne

Visiting PhD Student from Yale University

Tyler Smith is a visiting PhD student at the School of Culture and Society until October 29

Viser resultater 1 til 10 ud af 13